понеделник, 22 октомври 2018 | Вести денес: 78 ново

Економија

Економија

Нема крај на скандалите: Компаниите на Анѓушев „се омрсиле“ со четири нови државни бизниси, вицепремиерот тврдеше дека нема да учестува на државни тендери

Фирми на вицепремиерот Кочо Анѓушев и покрај ветувањето дадено пред граѓаните дека неговите фирми нема да учествуваат...

Top