понеделник, 22 октомври 2018 | Вести денес: 77 ново

Економија

Економија

Нејасно е како банкротираното „Грчко електростопанство“ за 5 милиони евра ја купи ЕДС на Анѓушев два месеци пред потпишувањето на Преспанскиот договор

Само два месеци пред потпишувањето на Преспанскиот договор, Грчкото електростопанство ја купи компанијата која...

Top