четврток, 17 август 2017 | Вести денес: 46 ново

Економија

Економија

Мицкоски: Либерализацијата на пазарот ќе ја поскапеше струјата за 20 проценти, Македонците плаќаат 2,5 пати поевтина струја од граѓаните на ЕУ

Секоја одговорна влада како примарна цел го има интересот на граѓаните. Во тој момент владата оцени дека доколку...

Top