четврток, 17 август 2017 | Вести денес: 46 ново

Економија

Економија

Затуровска:Не би зачудило Тевдовски да го припише долгот на Бугарија, Албанија на контото на Македонија, само за да го удоволи својот лидер!

-Министерот Драган Тевдовски, владата на СДСМ и премиерот Зоран Заев секојдневно тонат во своите лаги сакајќи...

Top