сабота, 24 јуни 2017 | Вести денес: 16 ново

Економија

Економија

АКТОР С.А. ГРЦИЈА : Немаме сознание за постоење кривично гонење за проектот „Изградба на нова автопатска делница Демир Капија – Смоквица, како дел од Пан-европскиот Коридор Х“

Компанијата Актор С.А. нема сознание за постоење кривично гонење во врска со договорот за проектот “Изградба...

Top