четврток, 25 мај 2017 | Вести денес: 45 ново

Економија

gruevski-4-768x465
Економија

Груевски: Ветувањето на Заев за 500 километи автопат ќе биде уште една огромна лага како онаа за вработување по еден член во секое семејство

Во коментар на најавата од СДСМ за изградба на 500 километри автопатска мрежа, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола...

Top