четврток, 15 ноември 2018 | Вести денес: 3 ново

Колумни

Колумни

На 30 септември народот ќе ја земе судбината во свои раце и нема да излезе и нема да гласа за уништување на државата со капитулантскиот договор со Грција

Михајло Маневски Во Република Македонија, кутната на смртна постела со капитулантскиот договор со Грција, со...

Top