понеделник, 24 септември 2018 | Вести денес: 105 ново

Интервјуа

Култура Интервјуа

Чарлс Симиќ, добитник на „Златен венец“ на СВП: Откако добив „Пулицер“, критичарите рекоа дека тоа е крај на западната цивилизација

Оваа година на плејадата врвни автори кои се добитници на „Златниот венец“ на „Струшките вечери на поезијата“...

Top