сабота, 5 септември 2015 | Вести: 0

Архива по таг: министерство за замјоделство

mihailcvetkov-500

Министерот Цветков во Берлин се сретна со генералниот директор на ФАО

Светската организација за храна и земјоделство (ФАО) останува на определбата за натамошната поддршка на реформските процеси што ги...
ministertsvo za zemjodelstvo

Министерство за земјоделство: СДСМ нанесе најголемо зло на земјоделството

Серијалот настапи во делот на земјоделството на СДСМ продолжува со општа констатација за целосна неинформираност на „стручните и...