понеделник, 30 мај 2016 | Вести денес: 1 ново

Ламбе Алабакоски се жени

lambe

Поп-пејачот Ламбе Алабаковски и неговата избраничка Магдалена Јовчевска на почетокот на авуст ќе ја крунисаат нивната љубов со голема свадбена веселба во еден познат битолски ресторан – објави Телеграф.

Со оглед на тоа што од страната на Ламбе се голема фамилија, а исто и од кај невестата, несомнено е дека ќе биде свадба со многу гости.

Ламбе штотуку се врати од Америка, по едногодишниот престој кај својата свршеница.

Top