четврток, 29 јануари 2015 | Вести: 107

Провокативни допири и голотија среде Свети Наум (ФОТО)

Провокативните фотографии од младите Ане и Алиса ги објави порталот супермен.мк. Тие во во водите на Охридското езеро и на плажата Свети Наум, гордо ги покажаа атрибутите, позирајќи во контроверзни пози и допири пред објективот на познатиот фотограф Јанус.

ane-alysa-02 ane-alysa-03 ane-alysa-04 ane-alysa-06 ane-alysa-011