понеделник, 24 април 2017 | Вести денес: 0 ново

Македонија во две минути (видео)

Македонската приказна, културното и историското наследство, успесите и падовите на македонскиот народ и се останато за Македонија, во само две минути.

Одличен историски преглед на случувањата низ историјата на Македсонија и македонскиот народ. Видеото е авторско дело на Мартин Стефановски.

Top