Ристо Бомбата доби државни субвенции за 11 песни вредни 36.000 евра

Композиторот, текстописец и аранжер Кристијан Габроски, познат како Ристо Бомбата, доби пари за 11 песни, … Продолжи со читање Ристо Бомбата доби државни субвенции за 11 песни вредни 36.000 евра