По 9.000 евра за Дарио, Принц, Али Бајрам, МРТ ги објави новите субвенционирани песни

Македонската радиотелевизија како носител на конкурсите за финансирање македонска музика објави нов список со примени … Продолжи со читање По 9.000 евра за Дарио, Принц, Али Бајрам, МРТ ги објави новите субвенционирани песни