Анѓушев: За мене прифатливо е Северна, Горна или Нова Македонија

Оваа Влада има капацитет и отвореност да разговара на темата за прашањето околу името, а … Продолжи со читање Анѓушев: За мене прифатливо е Северна, Горна или Нова Македонија