Новинарите подалеку од судот, пратениците со ексклузивни фотографии од судница

Додека полицијата не им дозволува пристап на медиумите до кривичниот суд каде што моментно се … Продолжи со читање Новинарите подалеку од судот, пратениците со ексклузивни фотографии од судница