сабота, 18 ноември 2017 | Вести денес: 80 ново

Сопругот ја изневерувал затоа што е дебела – одмаздата тој никогаш нема да ја заборави

Дваесет и пет годишната Лизет Експозио била неколку години во брак со 29-годишниот Хозе. Иако имале убав и среќе брак, таа дознала дека сопругот ја изневерува. Кога побарала објаснување за неговото однесување, тој и рекол дека нема ништо чудно, бидејќи таа престанала да води сметка за себе и дека тоа е причината поради која е изневерена.

Тогаш таа посакала една работа, а тоа било да се одмазди на сопругот.


Секојдневно вежбала и бла физички активна.

Лизет цлосно се променила, а освен тоа и психички подобро се чувствува. Тогаш таа посакала една работа, а тоа било да се одмазди на сопругот.

Top