среда, 22 ноември 2017 | Вести денес: 21 ново

Љубљана претрупана со снег, ќе дојде ли бурата во Македонија? (фото)

Улиците во Љубљана се покриени со снег. Снежната бура од планините се пресели на улиците во Словенија.

Големата количина на снег направи вистински хаос во сообраќајот. Патиштата се блокирани, движењето отежнато, а поплавени се и повеќе куќи.

Top