среда, 22 ноември 2017 | Вести денес: 9 ново

Сириски мигрант силувал Пони во зоолошка во Германија

Германската полиција уапсола 23 годишен мигрант од Сирија затоа што силувал Пони во детската зоолошка во Берлин. За силувањето сведочеле запрепастени посетители кои го сликале во актот и го пријавиле во полиција.

Случајот го пријавила дадилка која шетала дете во зоолошката.

– Дадилката со нашиот син беше во зоолошката и заедно го виделе сириецот во сексуален акт со Понито – сведочи жена за весникот Берлинер Морганпост, додавајќи дека дадилката прво ги информирала вработените во зоолошката а потоа пријавила во полиција.

 

 

 

Top