среда, 22 ноември 2017 | Вести денес: 21 ново

Тато Сашко побара помош од сите мајки: Имам проблем да разберам што сака детето (фото)

Сашко инспириран од сите оние групи со чудни прашања каде мајките си ги споделуваат проблемите и си даваат совети, сподели еден таков проблем со целото Фејсбук семејство.

Статусот само за 20 минути има повеќе од 500 лајкови и многу коментари.

На помош се јавија негови пријатели:

Top