сабота, 18 ноември 2017 | Вести денес: 80 ново

Школа

Еден човек прашува полицаец:
– Ддддда ввееее пппрааашам, ккаде е шшшккоолото зза ддддткање? …
– Шо ќе ти е школо, супер си дткаш!

Top