среда, 22 ноември 2017 | Вести денес: 21 ново

Дојде живот и на Аеродром му се случи кванташки

Жителите на Аеродром револтирани поради огромните камиони кои се паркираат секојдневно на тротоарите во нивната општина и продаваат разновидни производи. На Фејсбук страницата „Аеродром во моето срце“ тие поставија фотографија на која се гледа како секојдневно се уништува ликот на општината.

-Дојде живот и на Аеродром му се случи кванташки-напишаа под фотографијата.

Top