среда, 22 ноември 2017 | Вести денес: 6 ново

Ќе се урива ли двоглавиот орел во Чаир?

*** Целта на „Двоглед“ е да се сврти вниманието на одредени појави во општеството. Секоја сличност со вистинските луѓе и институции е случајна.

Top