среда, 22 ноември 2017 | Вести денес: 10 ново

Ќе се издаваат лиценци за граѓани кои сакаат да возат побрзо од 50 километри на час

*** Целта на „Двоглед“ е да се сврти вниманието на одредени појави во општеството. Секоја сличност со вистинските луѓе и институции е случајна.

Top