сабота, 18 ноември 2017 | Вести денес: 79 ново

ВМРО-ДПМНЕ победи во општина Илинден, 2 спрема 1

Жика Стојановски е старо-новиот градоначалник на општина Илинден.

Според информациите, резултатот е 2:1 за кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата, односно 5200, наспрема 3200 гласови.

И на Фејсбук страницата на Стојановски, веќе е објавена победата.

Top