понеделник, 23 октомври 2017 | Вести денес: 0 ново

Јоана си замина дома (ФОТО)

На 8 октомври се роди првата радост на актерот Сашко Коцев и неговата сопруга, радиологот Смиљана.

-Сашко е вистински шампион, се грижеше за мене и во бременоста, а сега ќе биде одличен во улогата на татко – вели Смиљана во краткиот разговор за сајтот на болницата.

 

Top