понеделник, 23 октомври 2017 | Вести денес: 0 ново

Понеделник е неработен ден – следуваат уште два продолжени викенди до крај на годинава

Понеделник (23 октомври-Ден на Македонската Револуционерна Борба) е следниот неработен ден за сите граѓани на државава.

Тоа значи дека следниот викенд ќе биде продолжен.

Нареден празник после 23 октомври е 8 декември- Св. Климент Охридски, кој се паѓа во петок, па и тој викенд ќе биде продолжен.

Top