четврток, 19 октомври 2017 | Вести денес: 44 ново

Побeдничка атмосфера во Велес: Голема поддршка на кандидатот за градоначалникот Чадиев од ВМРО-ДПМНЕ (ФОТО)

Победничка атмосфера се чувствува вечерва во Велес каде ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата за подобра Македонија одржува централен митинг.
На митингот пред насобраните луѓе во моментов се обраќа сегашниот и иден градоначалник на Велес Славчо Чадиев, а пред публиката ќе се обрати и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ кој ќе ја претстави новата ера во центарот на Македонија, Велес.

Top