четврток, 19 октомври 2017 | Вести денес: 33 ново

Богоев потајно се занимава со организиран криминал

Не учиме и не работиме – ова е мотото на кандидатот за прв човек на општина Карпош, Стефан Богоев. Богац во својата биографија има наведено дека потајно се занимава со организиран криминал.

*** Целта на „Двоглед“ е да се сврти вниманието на одредени појави во општеството. Секоја сличност со вистинските луѓе и институции е случајна.

Top