среда, 18 октомври 2017 | Вести денес: 109 ново

Фејсбук доживеа тотален мрак – недостапна познатата социјална мрежа

Паднаа познатите социјални мрежи фејсбук и инстаграм. Корисниците се жалат на проблеми кои започнале уште денеска околу 11 часот, но некаде пред 18 часот социјалните мрежи доживеаа „тотален мрак“. Тие не можат воопшто да ја отворат страницата фејсбук или пак не можат да се логираат на нивните профили.

 

Top