четврток, 19 октомври 2017 | Вести денес: 34 ново

Одам да бегам

Наставничката: Трпе, кажи го во сегашно време глаголот оди…
Трпе: Јас одам, … ти одиш, … тој оди, …
Наставничката: Побрзо бе Трпе! …
Трпе: Јас бегам, ти бегаш, тој бега…

Top