понеделник, 23 октомври 2017 | Вести денес: 0 ново

Работно време

Англичанец, Французин и Црногорец се фалеле со своите жени.

Англичанецот:
– Мојата жена има толку долги нозе, што кога ќе јавне коњ нозете и се влечат по земја. Не дека коњот е мал, туку нозете и се долги…

Французинот:
– Мојата жена има толку тесна половина што можам да ја опфатам со два прста. Не дека мене рацете ми се големи, туку половината и е тесна…

Црногорецот:
– А мојата жена, пак, кога тргнувам на работа ќе ја плеснам по задникот и ѝ се тресе додека не се вратам од работа, не дека тој и е толку голем, туку толку ми трае работното време!

Top