четврток, 19 октомври 2017 | Вести денес: 106 ново

Митинг на ВМРО ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ во Крива Паланка (живо)

Во тек е митинг на ВМРО ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ во Крива Паланка.

На митингот ќе биде претставен кандидатот за градоначалник Арсенчо Алексовски.

Top