понеделник, 23 октомври 2017 | Вести денес: 58 ново

Митинг на ВМРО ДПМНЕ и коалцијата „За подобра Македонија“ во Пробиштип (во живо)

Вечерва во Пробиштип се одржува митинг на ВМРО ДПМНЕ и коалцијата „За подобра Македонија“. Тони Тоневски е кандидатот за кандидат за градоначалник на ВМРО ДПМНЕ за овој град.

Top