вторник, 17 октомври 2017 | Вести денес: 0 ново

Трајановски и Мисајловски пазареа во Ѓорче

Кандидатите за градоначалници на општина Ѓорче Петров и на Град Скопје, Владо Мисајловски и Коце Трајановски, денеска го посетија пазарот во Ѓорче Петров. Во придружба на повеќе кандидати за советници во советите на Скопје и општина Ѓорче Петров, разговарале со граѓаните за нивните потреби, идеи и предлози, а истовремено им презентирале дел од проектите во изборните програми.

Top