вторник, 17 октомври 2017 | Вести денес: 0 ново

Центарскиот еснаф потпиша за Тим Центар

Пријателите на прославениот ракометен голман Ванчо Јовановски, таткото на Дејан,денеска се собраа да му дадат поддршка на кандидатот за градоначалник на Центар Дејан Јовановски. Љупчо Мартини, Мичо Бела, Ѓоко, Саше, Мице, Магдинчев, Чокре, Зеко, Хаџи, Зек, Боки, Јаковце Струшки, Пујо, Гале, Коста осигурување, Кочо адвокатот потпишаа за Тим Центар.

Top