понеделник, 16 октомври 2017 | Вести денес: 88 ново

По триста перипетии Стојанчо од Гевгелија им покажа на Бугарите како пее славеј (ВИДЕО)

По триста перипетии и со неколку дена задоцнување Стојанчо Бучков од Гевгелија успеа да пристигне на аудицијата на бугарскиот Икс фактор. Отпеа како што може само сјавеј да отпее, ги расплака водителките, а што му рекоа судиите, проследете во видеото.

Top