понеделник, 16 октомври 2017 | Вести денес: 87 ново

Фолкерот Јордан Митев се ожени со вистинска убавица (ВИДЕО+ФОТО)

Македонскиот фолк-пејач Јордан Митев се ожени неодамна. Негова избраничка е Славица Митреска, Македонка родена во Австралија, со која е во врска околу една и пол година.

Свадбата се одржа во Македонија, со сите обичаи, од собирање дома кај младоженецот до адетите за земање на невестата.
Македонскиот фолк-пејач Јордан Митев се ожени неодамна. Негова избраничка е Славица Митреска, Македонка родена во Австралија, со која е во врска околу една и пол година.

Top