понеделник, 16 октомври 2017 | Вести денес: 88 ново

Театар за деца и младинци донира влезници за децата со оштетен слух

По повод светската недела на детето, Театар за деца и младинци ќе го даде својот придонес со донирање на  влезеници на деца со оштетен слух за претставата „Волшебната флејта“, која ќе се одржи в недела на 8 октомври, 2017 година, соопштија од ТДМ.

– НУ Театар за деца и младинци продолжува со својата активност  да биде пример  на хумана и социјално свесна установа која секогаш е тука за децата – велат од Театарот.

Top