среда, 18 октомври 2017 | Вести денес: 109 ново

Ангела Прилепчанска, првата претставничка на Македонија во натпревар по уметничко лизгање (Видео)

Ангела Прилепчанска е првата претставничка на Македонија во натпревар по уметничко лизгање. Погледнете го нејзиниот прекрасен настап на ISU Grand Prix Championship во Загреб.

Top