понеделник, 23 октомври 2017 | Вести денес: 0 ново

Четврток е неработен ден

Четврток (28 септември) е неработен ден за граѓаните припадници на бошњачката заедница во Република Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството на граѓаните припадници на бошњачката заедница во Република Македонија им го честитаат Меѓународниот ден на Бошњаците.

Top