среда, 18 октомври 2017 | Вести денес: 109 ново

Фејсбук воведува нова опција која нема да ви се допадне

Фејсбук воведува новина која никој не ја бараше и апсолутно на сите ќе им оди на нерви. На профилот ќе ви пишува доколку сте во моментот активни.

Слична опција имаше некогаш популарниот „MySpace“, покрај профилната слика стоеше ознака која покажуваше дали корисникот е активен. А сега таа опција ја воведува и Фејсбук.

Фејсбук веќе забочна со тестирање на опцијата, а исто така ќе пишува и пред колку време сте биле активни.До сега тој „статус“ беше видлив само на Фејсбук Месинџер-от. За среќа оваа опција нема да може да ја гледаат оние кои не ви се пријатели.

 

Top