вторник, 17 октомври 2017 | Вести денес: 0 ново

Аеродром во моето срце: Кафеаните „Рулет“ и „Т‘га за југ“ следни жртви на рекетот на Марин

Продолжува заплашувањета на кафеаните во Аеродром
Златко Марин продолжува со уцени и заплашувања низ Аеродром. Марин обезбедил бесплатни гозби за него и неговата екипа во кафеаните „Рулет“ и „Т‘га за југ“ , во текот на изборниот период, со ветување дека по изборите доколку ја добие локалната власт, ќе ги легализира нивните објекти, но и дека нема да стапне инспекција во нивните локали, се додека СДСМ се на власт.

Top