вторник, 17 октомври 2017 | Вести денес: 0 ново

Времена измена на сообраќајот на патот Кичево – Охрид

Времена измена на сообраќајот утре се воведува на магистралниот пат А2 патен правец Кичево – Охрид, од Пресека до Песочан.

Како што соопштија од Македонија пат, времената измена ќе се одвива со девијација, односно со преминување од една коловозна лента во друга за што е поставена соодветна сообраќајна сигнализација.

Овој режим на сообраќај ќе трае до завршувањето на градежните работите.

Top