понеделник, 20 ноември 2017 | Вести денес: 0 ново

Аеродром во моето срце: Со рекет Марин ги опремил штабовите на СДСМ во Аеродром со компјутери

Фејсбук групата Аеродром во моето срце поседува докази дека кандидатот за градоначалник на СДСМ за Аеродром, Златко Марин, извршил рекет врз „МП Компјутери“. Марин, како што пишува Аеродром во моето срце, изрекетирал десетици илјади евра и целосна компјутерска опрема за штабовите на СДСМ во Аеродром, со ветување дека при евентуално преземање на општината, сите работи во делот на информатичката технологија и системи ќе ги работи оваа фирма.

 

Top