понеделник, 20 ноември 2017 | Вести денес: 0 ново

Здравко Чолиќ: Единствен мој наследник беше Тоше Проески

Денес на музичка сцена се појавуваат многу нови лица кои се пробуваат да направат кариера, но во 21 век тоа е и малку тешко.

Чолиќ вели дека денес е полесно да се појавиш, но потешко да направиш кариера.

Некој мора да биде многу талтентиран за да подоцна со својата песна и харизма да направи кариера. Последен кој беше е Тоше Проески, вели пејачот

Top