понеделник, 20 ноември 2017 | Вести денес: 0 ново

Стар школски автобус го направиле мала куќа од соништата (Видео)

Пред неколку години купиле стар школски автобус и одлучиле да го претворат во свој мал дом од соништата.

Уредиле сè по свој вкус, а резултатот е прекрасен.

А што е најдобро, не морате да се задржите на една локација, туку куќата можете да ја паркирате каде сакате…

Top