понеделник, 20 ноември 2017 | Вести денес: 1 ново

Следете во живо: Три последователни прес-конференции на ВМРО-ДПМНЕ

Во 14:15 часот, во просториите на Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ, ќе се одржат три последователни прес конференции за медиуми.

Top