недела, 19 ноември 2017 | Вести денес: 17 ново

Апокалипса во Нин (ВИДЕО)

Стравотни слики од Нин, прогласена е вонредна состојба. Не работат градинките, училиштата, двата моста кои го поврзуваат градот се урнати.

Top