сабота, 18 ноември 2017 | Вести денес: 31 ново

Сека до сопругот: „Кога ќе се сетам на тагата со тебе”

– Ако треба да ги набројам тажните моменти во кои те имав само тебе, не би се сетила на ниеден. Ти си таа страна на мојата душа која ни со невидлива креда не нацртала тага. Кога цел живот би имала таков војник и ангел покрај себе, би била пресреќна.

Ова го напиша Сека Алексиќ за сопругот со кој е осум години заедно и со кој го доби синчето Јаков.

Top